Stream Of Consciousness: Fallout 76 Edition

YESTERDAY I PLAYED FALLOUT 76 FOR OVER EIGHT HOURS STRAIGHT AND I HAVEN’T PLAYED A GAME THAT LONG IN A WHILE AND MY SYSTEM (PHYSICAL, NOT GAMING) IS TELLING ME THAT WAS A MISTAKE BUT I DID IT ANYWAY EVEN THOUGH IT IS ONE OF THE MOST UNFINISHED GAMES I’VE EVER PLAYED BUT EVEN SO, MY GAMING FRIEND DESCRIBED IT BEST BY SAYING IT’S THE MOST FUN HE’S HAD WITH A GAME THAT MAKES HIM SO UPSET AND I AGREE BECAUSE IT’S LIKE AN UNHEALTHY RELATIONSHIP WHERE THE GAME KEEPS DANGLING THAT CARROT AND PROMISING IT WILL RUN AT MORE THAN NO FRAMES PER SECOND SO YOU BELIEVE IT BUT IT STILL SOMETIMES RUNS AT NO FRAMES PER SECOND AND IT OFTEN HAPPENS WHEN YOU GET AN AI ENEMY SPAWNING BEHIND YOU FROM NOWHERE AND YOU CAN’T CARRY A LOT OF HEALING ITEMS BECAUSE THE WEIGHT LIMITS ARE RIDICULOUS AND HOW MANY TIMES CAN I BE OVER-ENCUMBERED IT’S SO MANY TIMES I LOOKED OVER AN HOUR FOR A BENCH TO SCRAP MY JUNK BECAUSE I HAD TOO MUCH BUT I’M TRYING TO COLLECT THINGS TO BUILD UP MY CAMPSITE (WHICH IS REALLY PRETTY SWEET BY THE WAY), AND MY STASH IS BURSTING AND MY CHARACTER IS BURSTING AND I KEEP GETTING BONE WORMS FROM GETTING BITTEN BY STUPID ENEMIES WHO SPAWN FROM NOWHERE WHILE I AM IN MENUS AND THEN THEY BITE ME AND I HAVE NO RECOURSE BUT TO WISH I HAD MORE DISEASE CURES AND YESTERDAY MY FRIEND AND I GOT CAUGHT ON EACH OTHER AND BACKED INTO A CORNER BY AN ENEMY TWICE OUR LEVEL AND WE ATTACKED HIM SO HARD AND I THREW NO LESS THAN A DOZEN MOLOTOVS BECAUSE I KNEW THAT WOULD BE MY BEST BET AND WE MANAGED TO NOT DIE IN THE UNCANNY CAVERNS WHICH IS A MIRACLE AND I FOUND THE WHOLE SITUATION SO ABSURDLY FUNNY THAT I WAS LAUGHING SO HARD I WAS CRYING FOR A GOOD FIVE MINUTES AND I REALLY NEEDED THAT AND I DO FIND THE GAME ENGAGING AND IT LOOKS SO GOOD FROM A DISTANCE BUT UP CLOSE IT LOOKS LIKE BARF AND IT IS JANKY AS HECK BUT I STILL LIKE PLAYING IT SO MAYBE SOMETHING IS WRONG WITH ME (WHO AM I KIDDING, OF COURSE SOMETHING IS WRONG WITH ME IF NOT ABOUT THIS THEN DEFINITELY A DOZEN OTHER THINGS) BUT ALL I’M THINKING ABOUT RIGHT NOW (AT 4AM) IS WANTING TO SKIP SLEEP ENTIRELY TO PLAY MORE OF IT.

With that I ask: what will YOU be playing this weekend?

I’m pretty sure I know what I’ll be playing, for better or worse.

Please be safe out there, friends. Cheers. <3

Categories: games

Tagged as: , ,

2 replies »

  1. Ah, I love it when you get a game like that. One that makes you want to forego sleep just so you can enjoy more of it. I was like that with Final Fantasy XIV back in the early days, though I’ve fallen off that train (well, the MMO/multiplayer train in general) pretty hard now! I have still been known to stay up very late playing an RPG I’m particularly enamoured with though…

    This weekend I will be… hmm. Not sure actually! Hopefully I will have finished Project Zero 5 this evening as I want to write about it today. I will likely record some videos of Atari 8-bit and ST games as well as my weekly racing game, Warriors and New Game Plus videos, but for “pure pleasure”? I haven’t decided yet. I’m weighing up whether to get ahead of the game for the features I intend to run in January by starting something completely new, or delve into some Sonic titles I didn’t have time to cover during my Sonic month a while back.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.